NAJAVA: Memorijalni malonogometni turnir “Ćojluk 2024”

Kao i svake godine, u čast najhrabrijim održat će se malonogometni turnir “ĆOJLUK 2024”!

Organizatori turnira su pripremili bogatu i uzbudljivu manifestaciju za sve učesnike i gledatelje. Kotizacija za prijavu ekipe iznosi 150 KM po ekipi, za seniore, dok za pionire i kadete neće biti naplaćena kotizacija.

Nagradni fond za seniorsku kategoriju iznosi ukupno 4.000 KM. Ekipa koja zauzme prvo mjesto osvojit će 2.500 KM, drugoplasirana ekipa će biti nagrađena sa 1.000 KM, dok će trećeplasirana ekipa dobiti 500 KM i naravno tu su pehari i medalje, te nagrade za najbolje igrače.

Ždrijeb ekipa će se obaviti u 18h u prostorijama GNK Bratstva na S.R.C “Ade”.

Za sve dodatne informacije i prijave, zainteresovani mogu kontaktirati organizatore na brojeve telefona: 065 077 268 Adnan Ljutić ili 062 841 014 Ajdin Šahinović. Organizatori će rado pružiti sve potrebne informacije i odgovoriti na pitanja.

Memorijalni turnir “Ćojluk 2024” obećava spektakl! Na igralištu “Idrinovac” očekuje se prava sportska euforija!

Kao i svake godine pod pokriviteljstvom Grada Bosanska krupa, Sportskog saveza, te GNK Bratstva svi ljubitelji malonogometnog turnira “Ćojluk” imat će priliku na betonskom igralištu “Idrinovac” gledati ekipe iz cijele regije kako se takmiče i pokazuju svoje vještine u sportskom duhu.

Svi su dobrodošli da podrže ovaj sjajan sportski događaj, te uživaju u uzbuđenju koji ovaj spektakl nudi iz godine u godinu.

Želimo fer i korektnu igru!!!

SVA PRAVA ZADRŽANA