Al’ znaj, gdje ljubav stanuje, oči u mraku vide, dal’ osjetiš po nama poglede, kad nam se usne spoje…

Kadrovi spota

Ako kažemo da za ovakav projekat neko plati milione, nećemo ništa pogrešno reći! Ekipa vrhunskih umjetnika odlučila se za tri lokacije kad je u pitanju spot za novu pjesmu Berina Buturovića “Gdje ljubv stanuje”. Lokacija na kojoj se snimao spot je na tri kontinenta, od Australije do Amerike, pa nazad u jugoistočnu Evropu, tačnije Srbiju. Spomenemo li imena Haris Dubica i Vedad Jašarević, možemo odmah zaključiti da se radi, ne o spotu, nego o filmu! Tandem koji zna šta mu je posao, posebno ako imaju pjesmu koja ima priču, a to je upravo donio Berinov brat Kenan Buturović, koji je zaslužan za dosadašnje hitove Berina Buturovića.

“Gdje ljubav stanuje” kako je i sam Berin Buturović izjavio za Avaz ima jasnu, konkretnu poruku, opušteniji lepršaviji tekst, uz koju ljudi mogu da plešu.

“Dolaze razni snimci, i najmlađe publike koja veselo pleše uz te latino ritmove, i htjelimo smo da prikažem sebe u drugačijem izdanju”

“Ali opet kažem, ko me dobro poznaje i prati moj rad i prati me na nastupima, možda će naprije reći da je pjesma ”Gdje ljubav stanuje” najbolji odraz mog karaktera”

Kadrovi spota

Produkciju i aranžman za pjesmu “Gdje ljubav stanuje” je zaslužan veliki Dino Šukalo, Klavir, hammond: Adis Sirbubalo, Bas: Edvin Hadžić, Bubnjevi i udaraljke: Anes Beglerbegović, Prateći vokali: Aida Mušanović Arsić, Alen Lemešević, Mix i mastering: Borjan Milošević

SVA PRAVA ZADRŽANA