Grupa Mary Jane Go Round iz Bosanske Krupe izdala EP (Extended play)

Mary Jane go round je ime muzičke grupe koja dolazi iz Bosanske Krupe. Aktivno se bave muzikom i marljivo rade na novim projektima. U razgovoru za Radio Bosanska Krupa producent i autor muzike Emilio izjavio je da Grupa planira, ako sve bude po planu izdati još jedan Extended play do kraja godine:

“Mnogo je vremena trebalo za EP da ugleda svjetlo dana, te je mnogo truda uloženo u njega. Na EP-u se nalaze 4 pjesme. Jedna od njih, koja nosi naziv:”I don˙t care” ima i video spot. Spot smo radili s našim sugrađanima, Dinom i Lejlom Zjakić koji potpisuju režiju. Tekst, muziku, aranžman potpisujem ja. Ne smijemo zaboraviti našeg gitaristu Rijada Rekića. Cajon je svirao Nikola, i naravno vokal Jasmin Beširević.”

“7th Heaven” ,” June” ,” Only you” su nazivi preostale tri pjesme koje se nalaze na Extended play-u. Extended play je dostupan na svim muzičkim platformama, a Grupu Mary Jane go round i njihov rad možete pratiti i putem socijalnih mreža (linkovi ispod videa). U prilogu vam donosimo pjesmu: “I dont care” s video spotom i nestrpljivo čekamo izdavanje novog Extended play-a Grupe Mary Jane go round. Poštovani slušaoci, uživajte!

53510cookie-checkGrupa Mary Jane Go Round iz Bosanske Krupe izdala EP (Extended play)

SVA PRAVA ZADŽANA