U JU "Dječije obdanište i dom učenika" Bosanska Krupa  u sklopu redovnih dnevnih aktivnosti, ovoga ponedjeljka integrisane su i aktivnosti  obilježavanja Svjetskog dana autizma.

vrtic

 

U kratkom vremenu od svog reaktiviranja do danas opremljenost skupštine društva je na zavidnom nivou,a ono sto je zanimljivo je da DVD Bos.Krupa od danas ima ženu na čelu svoje skupštine.

dvd1

 

dvd2

- Policijska stanica Bos.Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

30.03. U 11,15 sati Bos.Krupa Trg Alije Izetbegovića narušavanje JRiM-a drskim ponašanjem od strane 1 lica.Lice lišeno slobode.Prekršajni nalog na 1 lice. U 17,20 sati Bos.Krupa ul.Hasana Brkića narušavanje JRiM-a fizičkim napadom na drugo lice od strane 1 lica.Prekršajni na log na 1 lice.U 13,55 sati Bos.krupa ul.Radnička na putu M-102 SN-vozač put.motornim vozilom udario u pješaka.Pješak zadobio LTP.Uviđaj izvršen.Prekršajni nalog na 1 lice.

- Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

- Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopštava da je u proteklom periodu pregledala 141  pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić” je bilo upućeno 13 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

- JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopštava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.Danas od 07,30 do 15,00 sati prekid u isporuci vode u ul.Dana nezavisnosti.Radovi na vodovodnoj mreži.

- Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas nema planskih zastoja u isporuci električne energije.

-Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopštava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

- Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po mokrim kolovozima. Upozorenje na manje odrone kamena na kolovoz mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na prevojima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 6 C , vlažnost zraka 77% , dok je vodostaj rijeke Une iznosio 226 cm (NV).

 

Operativni centar civilne zaštite

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 651 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Maj 2013 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda