Bajramska akademija mektebskih polaznika

U organizaciji Medžlisa islamske zajednice Bosanska Krupa drugog dana Ramazanskog bajrama bit će upriličena Bajramska akademija mektebskih polaznika kojom će se obilježiti i kraj mektebske godine.

Bajramska akademija održat će se u utorak, 3.maja u Domu kulture u Bosanskoj Krupi od 17,30 sati.

Prije Bajramske akademije klanjat će se ikindija namaz u Gradskoj džamiji i upriličiti defile mektebskih polaznika od Gradske džamije do Doma kulture.

Na Bajramskoj akademiji predstavit će se svršenici mektebske pouke i promovisani oni koji su na mektebskim takmičenjima ostvarili poseban uspjeh, a uz prisustvo imama (muallima) mektebskih polaznika.

Gosti svečanosti su muftija bihaćki hfz.Mehmed ef.Kudić sa saradnicima, gradonačelnik Bosanske Krupe Armin Halitović i ispred generalnog pokrovitelja organizacije 4Life Hamdija Abazović.

Bajramska akademija mektebskih polaznika održat će se drugog dana Ramazanskog bajrama, u utorak, 3.maja od 17,30 sati u Domu kulture u Bosanskoj Krupi.

RadioBK

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 600 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1394 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa