Printaj ovu stranu

Iako je godinama živio u Sloveniji Aki Rahimovski bit će sahranjen u Zagrebu

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
Iako je godinama živio u Sloveniji Aki Rahimovski bit će sahranjen u Zagrebu

Sahrana i posljednji ispraćaj frontmena Parnog Valjka Akija Rahimovskog održat će se u Zagrebu tokom naredne sedmice, piše Večernji.hr.

Iako je pjevač već nekoliko godina živio u Sloveniji, gdje je i preminuo u 67. godini, sahrana će se održati u prijestolnici Hrvatske.

Prema pisanju Večernjeg.hr, posljednji ispraćaj se neće desiti prije sredine naredne sedmice, a dodatnu komplikaciju predstavlja i veliki broj zaraženih omikron varijantom koronavirusa u susjednoj državi.

Zvaničan uzrok smrti Rahimovskog bit će poznat nakon obdukcije.

Zbog širenja zaraze upitan je i broj onih koji će moći prisustvovati sahrani i komemoraciji pjevaču.

Podsjećamo popularni hrvatski muzičar preminuo je jučer u 67. godini, samo nekoliko dana nakon operacije tokom koje su mu ugrađena četiri stenta.

Zdravstveni problemi Rahimovskog nisu nova pojava, a 2018. godine imao je blaži moždani udar zbog čega je bend bio primoran otkazati sve nastupe na neko vrijeme.

Uprkos narušenom zdravlju, nakon posljednje operacije, mnogi su se nadali da će se konačno oporaviti zbog čega je njegova smrt iznenadila kako njegove kolege, tako i fanove koji su se jučer u objavama na društvenim mrežama opraštali od omiljenog muzičara.

(KLIX)

Zadnji put promjenjen nedjelja, 23 Januar 2022 10:32
Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 203 puta
новости Battlefiel4
портал недвижимости