Almin Bešić dobitnik glavne nagrade u nagradnoj igri RED computersa i RadioBK

Najljepši trenuci u jednoj godini trebali bi biti oni kada međusobno dijelimo radost u danima praznika ili blagdana, od vjerskih, državnih do međunarodnih.                                                                                               

Zbog pandemije koronavirusa ova godina nije donijela puno osmijeha na naša lica a u historiji naše planete ostaće zabilježeno i to da milioni osoba širom svijeta Novu 2021. nisu dočekali na trgovima, restoranima ili nekim drugim javnim manifestacijama.

Ali, priliku da učine radosnim novogodišnje praznike svojim sugrađanima nisu propustili RED computers, prijatelj programa Radija Bosanska Krupa, koji je obezbijedio tri vrijedne nagrade i Radio Bosanska Krupa.

Naime od 22.decembra do danas, u nagradnoj igri svakodnevno je u Jutarnjem programu učestvovalo po šest slušaoca.

Od 22. do 24.decembra igralo se za konvektor – grijalicu, koja je u javnom izvlačenju,25.decembra pripala Arifi Delanović.

Arifa Delanovic

Od 25. do 27.decembra slušaoci Radija Bosanska Krupa javljali su se u program igrajući nagradnu igru RED computersa a u kojoj je nagrada bila štapni usisivač.                                          Priliku da izvuče listić sa imenom dobitnika nagrade imala je Arifa Delanović a nagrada je pripala Hasibi Galijašević.

Hasiba Galijašević                                                                                                  

Za najvrijedniju nagradu Novogodišnje nagradne igre RED computersa i Radija Bosanska Krupa, igralo se od 28. do 31.decemnbra.

Jutros je listić izvlačila Hasiba Galijašević a novogodišnji program na novim LG LED TV gledat će Almin Bešić.

U ime RED computersa, prijatelja programa Radija Bosanska Krupa i Radija Bosanska Krupa čestitamo svim sretnim dobitnicima nagrada a svim slušaocima zahvaljujemo se na učešću u nagradnoj igri. Također, svima želimo zdravu i sretnu te privatno i poslovno uspješnu Novu 2021. Godinu.

RadioBK

Zadnji put promjenjen četvrtak, 31 Decembar 2020 14:02
Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 793 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1817 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa