Novogodišnji sajam od 25. do 29.decembra

U petak, 25.decembra ,iako u drugačijim okolnostima, desetu godinu za redom, svoja vrata otvora bosanskokrupski novogodišnji sajam u poslovnom prostoru u ul.Patriotske lige.

Na sajamskim štandovima posjetioci obično mogu pronaći pored ostalog med i proizvode od meda, torte i kolače, domaće i ručno rađene proizvode te ručno rađene dekoracije.

U neko drugo vrijeme, kada nismo razmišljali o maskama i dezinficijensima, ovo vrijeme bi bilo rezervisano za užurbanu pripremu zimske priče u dijelu pješačke zone, koncertima, kućicama u kojima bi se mogle naći razne slastice, a novogodišnji sajam ponudio bi posjetiteljima široku paletu svojih proizvoda većinom iz domaće radinosti kako bi što intenzivnije doživljavali ovo praznično vrijeme. Kako ovaj put nema te vrste sadržaja ono što podsjeća na prazničnu atmosferu i da polako ulazimo u novu godinu jesu okićene ulice.

Organizator sajma i ove godine je Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje. Novogodišnji sajam traje od 25. do 29 decembra, u radnom vremenu od 10.00 do 18.00 sati, u poslovnom objektu u ulici Patriotske lige.

RadioBK

Sajam NG

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 220 puta

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 2476 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa