Ovaj put bez „najludje noći“, kućna atmosfera najrealnija opcija

FOTO: Arhiva FOTO: Arhiva

Tradicionalni doček Nove godine koji se organizirao u nekim od općina i gradova u USK-u, ove godine ipak će izostati,naravno razlog korona virus.

Neće biti održana ni „zimska priča“ koja je prošle godine naišla na izuzetno pozitivne kritike u Bos.Krupi gdje su građani mogli uživati u koncertima i svirkama domaćih bendova. U ovo vrijeme već bi primjetna bila veća gužva na ulicama kako naših ljudi iz inostranstva,tako i gostiju što bi doprinijelo jednoj veselijoj i ljepšoj atmosferi.Ono što podsjeća da nam u susret idu novogodišnji praznici jesu okićene ulice. Sadržaj koji će obzirom na higijensko-epidemiološke mjere moći ostati u ul.Patriotske lige do drvenih mostova jesu mobilne kućice u kojima će naši lokalni poduzetnici moći ponuditi posjetiteljima svoje proizvode i usluge i to već od danas(21.12.2020.godine).

Dočeka najludje noći neće biti ni u restoranima gdje se do sada čekala Nova godina. Ako se pogleda broj gostiju u lokalu koje je propisao Krizni štab FBiH, vlasnici lokala ne mogu pokriti ni osnovne troškove objekta tako da za sada vlasnici kažu da je isplativije nikako ne raditi. Osim toga na snazi je policijski sat od 23,00 i kako sada stvari stoje ništa se neće ni mijenjati.

Kako nam je cijela godina „nestandardna“ ni najludja noć neće biti kako smo navikli. Ono što uglavnom ostaje jeste kućna atmosfera gdje su ponovno preporuke da se neokuplja veći broj ljudi.

RadioBK

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 662 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1847 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa