Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/radiobkb/public_html/images/Nacelnik imunitet
Obavijest
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/Nacelnik imunitet

Radnicima Doma zdravlja, Policijske stanice i JKP načelnik Armin Halitović uručio pripravke za imunološki sistem

U vrijeme pandemije koronavirusa neophodno je provoditi sve preporuke nadležnih u svrhu zaštite, ali i jačati organizam kako bismo što više smanjili mogućnost zaraze.

Brinući za sugrađane koji moraju raditi i koji se nalaze na „prvoj liniji“ u borbi protiv koronavirusa, načelnik Općine Bosanska Krupa Armin Halitović je obezbijedio i uručio im pripravke od meda i bilja za imunološki sistem i prevenciju po principu organske proizvodnje.

Među onima koji su najviše izloženi opasnosti u Bosanskoj Krupi zasigurno su uposlenici Doma zdravlja, Policijske stanice i JKP „10. Juli“. Njihovim predstavnicima načelnik je uručio pripravke domaće proizvodnje a oni će podijeliti svojim uposlenicima.

„Svi smo mi u opasnosti od virusa ali postoje ljudi koji su svakodnevno izloženi i imaju najveći rizik od zaraze. Na sve moguće načine pokušavamo prevenirati, pa evo i na ovaj. Ako pomogne, a vjerujem da hoće, ja ću biti sretan i zadovoljan“, kaže načelnik Armin Halitović.

Svi su se zahvalili načelniku na brizi i istakli opredjeljenost da u potpunosti, svako u svojoj nadležnosti, provedu sve mjere i naredbe Općinskog štaba civilne zaštite kako bi zaštitili i sebe i građane od pošasti koja nas je snašla.

 

Kabinet načelnika Općine Bosanska Krupa

{gallery}Nacelnik imunitet{/gallery}

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 439 puta

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1641 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa