Na sajmu turizma u Beogradu i Bosanska Krupa

petak, 21 Februar 2020 19:11

Sajam turizma u Beogradu je, kako sami navode na svojoj službenoj stranici, je privredna manifestacija koja, uz poslovne, okuplja i na desetine hiljada „običnih“ posetilaca. A da takva manifestacija,lokalna i globalna, multinacionalna i multikulturalna, ne predstavi i jedan od najljepših dijelova Bosne i Hercegovina, skromno ćemo se pohvaliti, ne bi mogla u potpunosti biti uspješna i atraktivna.
Bosansku Krupu, na jednom od štandova u Beogradu, na sajmu turizma ''Put pod noge'', predstavljaju dečki iz Zabavnog parka Zeleni otoci i UR Zlatna nit, u sklopu turističkog klastera UnaSana.

Sajam je otvorio svoja vrata  u četvrtak, a trajaće do nedjelje.Odlazak na sajam, kako navodi Dino Zjakić, podržan je od strane Općine Bosanska Krupa, TZ grada Bihaća i Nacionalnog parka Una.
Preko hiljadu je izlagača na ovom sajmu, a na jednom mjestu predstavljaju se turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri i svi oni koji imaju veze sa turizmom.
''Ako želimo da uspijemo kao turističko mjesto, ovo je jedan od načina kako da predstavimo turistima šta nudimo i kako radimo'' – ističe Zjakić.

Elma Velić

Zadnji put promjenjen petak, 21 Februar 2020 21:33
Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 474 puta

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1624 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa