2. bosankokrupska regata i koncert Senidah: prijave u toku

Ove godine ljeto u Bosanskoj Krupi ispunjeno je bogatim sadržajima i manifestacijama za sve sugrađane ali i turiste koji se odluče posjetiti Bosansku Krupu, a sudeći po kalendaru dešavanja „Ljeto u Bosanskoj Krupi“ grad Bosanska Krupa je sigurno destinacija koju vrijedi posjetiti. 

Jedna od manifestacija koja se izdvaja na kalendaru i koja je sigurno jedna od najvećih na ovim prostorima je manifestacija „Bosanskokrupska Una regata“. U organizaciji JU “Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje”, Sportskog saveza Bosanska Krupa i Grada Bosanska Krupa ove godine organizuje se druga po redu bosanskokrupska regata. Termin održavanja regate je 16.jula, a po završetku regate u večernjim satima organizatori su se potrudili da ove godine ponude nešto novo – koncert regionalne zvijezde Senidah koji će se održati na SRC „Ade“. 

Pored promocije turističke ponude Bosanske Krupe, cilj regate je pružiti priliku svim građanima i turistima ali i ljubiteljima prirode, da uživaju u dobroj atmosferi i prirodnim ljepotama Une, kanjona i svega onoga što grad Bosanska Krupa nudi.  Ove godine očekuje se učešće minimalno 100 čamaca i oko 1000 učesnika. U jutarnjim satima bi organizator za sve učesnike organizovao prevoz na start regate. Cilj regate je Bosanska Krupa gdje bi doček bio uz hranu i muziku. Pokrovitelj manifestacije i organizator je Grad Bosanska Krupa uz podršku JU “Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje” Bosanska Krupa kao i Sportskog saveza a vrijedi napomenuti i da su partneri i sve rafting agencije iz Bosanske Krupe ali i šire. 

Simbolična kotizacija za učešće je 15 KM po osobi a može se uplatiti na instrukcijama putem uplatnica u bilo kojoj banci ili na blagajni JU “Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje” Bosanska Krupa svakim radnim danom od 9 do 14 sati sve do 10. jula. U cijenu kotizacije svaki korisnik će dobiti čamac sa opremom i vodičem, prevoz do starta i ručak. Prijavu sa uplatnicom je potrebno prijaviti u prostorijama JU “Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje”. 

U pretprodaji se nalaze i karte za koncert u iznosu od 10 KM, dok će na dan koncerta biti 15 KM. Karte možete također kupiti u prostorijama Centra za kulturu svaki radni dan.

 

Instrukcije za uplatu ukoliko se plaća žiralno:

(slika uplatnice)

 uplatnica regata na kraju teksta

 

 

Kabinet gradonačelnika Bosanske Krupe

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 240 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 2999 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa