Dženiz Hadžipašić i Enna Omerović državni prvaci u Point Fightingu

U organizaciji Kluba boorilačkih sportova (KBS) „Balkan“, jučer je u Konjicu održan drugi krug Državnog kickboxing prvenstva u disciplinama Low Kick i Point Fighting.

Kako prenosi N1 U takmičenju koje se održalo u Sportskoj dvorani Konjic učestvovalo je 200 takmičara iz 43 kluba koji okupljaju bosanskohercegovačke kick boksere.

Među tim takmičarima, zlatne medalje u Point Figtingu odnijeli su Dženiz Hadžipašić i Enna Omerović, članovi ITF Taekwondo „Pištaline“ iz Bosanske Krupe kao sekcija Taekwon-do kluba „Bosna-Đemo“ iz Cazina, a čiji rad pomaže i podupire i UŽ „Miris dunja“ iz Pištalina.

„Jučer smo imali dva kandidata iz sekcije Pištaline – Dženiz Hadžipašić i Enna Omerović. Njih dvoje su, oboje, državni prvaci. Oboje su osvojili zlatne medalje, s tim da je Enna Omerović najbolja starija kadetkinja, znači pehar i zlatna medalja. Dvije zlatne medalje jučer su stigle u Pištaline i Bosansku Krupu iz Konjica“, rekao je trener Hasan Muzaferović.

 

Azra I.

Ocijeni
(0 glasova)

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 3074 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa