ODLIČNA IGRA SLOGE, NAŽALOST BEZ PUNOG PLIJENA

Ekipa nogometnog kluba „Sloga „ je u subotu na stadionu „Bare“ ugostila trećeplasiranu ekipu „Kiseljaka“ iz Kiseljaka ,međutim ,kazali su iz uprave „Sloge“ ,nakon utakmice mnogi su se zapitali koje treći, a ko deveti na tabeli,jer su otočki momci u svim segmentima igre nadigrali favorizovani Kiseljak.

Gosti su rano došli u vodstvo, vec u 12.minuti , nakon nesnalaženja odbrane „Sloge“I to je bilo sve što se vidjelo od „Kiseljaka“.

U nastavku igre nogometaši „Sloge“ su apsolutno dominirali u svim segmentima nogometne igre.

Poravnanje na 1:1 u 19.minuti donosi mladi Omer Bešić koji je u napadu uspješno zamjenio suspendiranog Vučena.

Redale su se akcije,prilike ali lopta ko za inat nije htjela u gol, tako da utakmica na kraju završava podjelom bodova, iako je Sloga po svemu prikazanom apsolutno zaslužila puni "plijen"sa ove utakmice.

Stotinjak gledalaca među kojima su bili i oni najvatreniji navijači "Sa istočne tribine"mogli su da uživaju u nogometnoj igri koju su prikazali otočki nogometaši.

 

Preradila Dževada Štancl

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 532 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1776 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa