Jedanaest medalja za takmičare iz Pištalina

Za vikend je u Prnjavoru održan Prnjavor Open 2022., gdje su učestvovali i takmičari iz Pištalina, sekcija Zmajevi s Jarnije Pištaline, koji se takmiče pod klubskom palicom Tekvando kluba ’Bosna Đemo’ iz Cazina.

Ovo je bilo veoma uspješno takmičenje za mlade sportiste iz Pištalina, gdje su osvojili 11 medalja. U formama, Elvedina Šahinović je osvojila srebrenu medalju, a Almedina Šahinović, Amila Topalović i Ilhana Oraščanin su osvojile bronzane medalje.

U borbama Amila Topalović je osvojila zlatnu i srebrenu medalju, Almedina Šahinović i Ena Omerović su osvojile srebro, dok su Adi Oraščanin, Adisa Salkić i Elvedina Šahinović osvajači bronzanih medalja.

Imali su i odličnog predstavnika na kantonalnom prvenstvu u kickboxu u Cazinu, Dženiza Hadžipašića, koji je osvojio dvije medalje, zlato i srebro.

 

Elma V.

Zmajevi s Jarnije 2

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 903 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1166 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa