SERVISNE INFORMACIJE za dan 08.03.2023. godine

Foto: Osman Gerzić Foto: Osman Gerzić

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

U 04,10 sati ul.Maršala Tita SN-uslijed neprilagođene brzine uslovima i stanju na putu udar put.motornog vozila u parkirano put.motorno vozilo.Materijalna šteta.Uviđaj izvršen.Prekršajni nalog na 1 lice.U vremenskom periodu od 08,00 do 09,15 sati na parking prostoru Doma zdravlja SN- NN vozač sa NN vozilom vršeći radnju NN vozilom vožnjom unazad udario u parkirano put.motorno vozilo i udaljio se sa lica mjesta. Materijalna šteta. Uviđaj izvršen. Nakon pronalaska NN vozača i NN vozila biće poduzete zakonom predviđene mjere i radnje.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 40 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 3 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području grada zadovoljavajuća .Danas nema planski prekida u isporuci vode.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas od 09,00 do 12,00 sati planski prekidi u isporuci električne energije na TS Zanatski centar i od 14,30 do 15,30 na TS Gornja Ljusina. Radovi na niskonaponskoj mreži.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   grada   Bosanska   Krupa   obavještavaju da je od 03.03. u 16,00 sati u narednih sedam dana za saobraćaj zatvoren put M-14 Bos.Krupa-Bihać i saobraćaj se usmjerava na alternativne pravce , regionalne i lokalne ceste na području Grada prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po suhim i mjestimično mokrim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na magistralnom putu M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos. Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima i stanju na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području grada Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeća: temperatura zraka 6 C , vlažnost zraka 84 % , dok je vodostaj rijeke Une 150 cm (NV).

 

Ocijeni
(0 glasova)

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1755 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa