Mokar kolovoz, oprez zbog odrona i jakog vjetra

FOTO: Ismet Dekanović FOTO: Ismet Dekanović

Na putevima u Bosni i Hercegovinijutros se saobraća po mokrom kolovozu, upozorava se na učestale odrone na brojnim dionicama, kao i na mjestimično jak vjetar. 

Snijeg pada na pojedinim dionicama u višim predjelima, a trenutno se zadržava na kolovozu na putevima: Izačić-Bihać-Ripač, Vrtoče-Bosanski Petrovac-Lanište-Ključ, Kupres-Šuica-Livno, Glamoč-Mlinište, Bosanski Petrovac-Oštrelj-Drvar, Kolo-Tomislavgrad-Šuica i Livno-Karlov Han.

Danas od 09 do 12 sati zbog uklanjanja kamenja sa kolovoza doći će do dvije kraće obustave saobraćaja na magistralnom putu Žitomislići-Počitelj.

Sporije zbog radova saobraća se na magistralnim putevima Jajce-Donji Vakuf (tunel Skela) i Živinice-Stupari (kod mjesta Đurđevik).

Na GP Izačić, zbog loših vremenskih uvjeta u Hrvatskoj, zabranjen je saobraćaj za teretna vozila sa prikolicom i šlepere.

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, saopćeno je iz IC BiHAMK-a.

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 62 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 2276 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa