SERVISNE INFORMACIJE za dan 16.09.2022.

FOTO: Osman Gerzić FOTO: Osman Gerzić

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da je u proteklom periodu zabilježeno slijedeće:

Dana, 15.09. u 08.30 sati, desila se saobraćajna nezgoda, Bosanska Krupa parking prostor Dom zdravlja, od strane 1 vozača, materijalna šteta, isti se udaljio sa lice mjesta, lice pronađeno i uručen mu prekršajni nalog.

Dana, 15.09. u 09.05 sati, desilo se krivično djelo krađa, Bosanska Krupa Ul.Unska poslovna zona Pilana, poslovni objekat ¨DM¨,od strane1 lica, izvršen uviđaj, lice pronađeno slijedi izvještaj Kantonalnom tužilaštvu.

Dana, 15.09. u 16.25 sati, Bos Otoka naselje Baštra, narušavanje javnog reda i mira učestvovanje u tuči 2 lica, jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede, za oba lica koja su učestvovala u narušavanju javnog reda i mira uručen je prekršajni nalog.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala dojava o požaru intervencija.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 24 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je upućeno 4 lica.

 

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području grada zadovoljavajuća.

Danas ima planski prekid u isporuci vode:

-Bosanska Krupa, od 08.00-11.00 sati Ul. Dana nezavisnosti, sanacija kvara,

-Bosanska Krupa, od 10.00-15.00 sati Ul. Hodžinac, radovi na mreži, i

-Bosanska Otoka, dio Ul.Čaršija (Ćevanuše i Bešići), sanacija kvara.

 

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području grada u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas ima planskih prekid u isporuci električne energije i to:

-08.00-16.00 sati, dalekovod Jasenica, radovi na dalekovodu, tom priliko el.energiju neće imati: Jasenica, Muslimanska Jasemica, Zalin, Veliki Dubovik (džemat), Benakovac, Potkalinje, Gorinja, Šolaje, Gudavac, Vranjska, Radić, Suvaja, Vrelo krušnice, Pučenik i Grubori.

 

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   grada   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području grada prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po suhim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području grada Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 19°C , vlažnost zraka 94 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 14 cm, u Bosanskoj Otoci 64 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 72 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1928 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa