Printaj ovu stranu

SERVISNE INFORMACIJE za dan 09.08.2022.

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
SERVISNE INFORMACIJE za dan 09.08.2022.

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

U 11,10 sati Ljusina parking prostor saobraćajna nezgoda - sudar dva put.motorna vozila. Materijalna šteta. Uviđaj izvršen. Prekršajni nalog na 1 lice.

U 13,50 sati Pištaline na putu R-402 saobraćajna nezgoda - sudar dva put.motorna vozila. Materijalna šteta. Uviđaj izvršen. Prekršajni nalog na 1 lice.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 52 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 1 lice.

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području grada zadovoljavajuća. Danas od 07,00 do 10,00 sati prekid u isporuci vode u naselju Tećija. Radovi na mreži, od 07,30 do 13,00 sati u ul.Lipik i od 08,00 do 12,00 sati u ul.Branilaca grada. Sanacija kvara na mreži.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području grada u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas od 09,00 do 15,00 sati planski prekid u isporuci električne energije TS Manda. Radovi na niskonaponskoj mreži.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   grada   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području grada prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po suhim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području grada Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 18°C , vlažnost zraka 79 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 16 cm, u Bosanskoj Otoci 65 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 427 puta
новости Battlefiel4
портал недвижимости