Printaj ovu stranu

Servisne informacije za dan 22.06.2022. godine

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
Servisne informacije za dan 22.06.2022. godine

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da u proteklom periodu nisu zabilježili narušavanje javnog reda i mira, saobraćajnih nezgoda kao ni počinjenih krivičnih djela.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 25 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 5 lica. 

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.

Danas nema planskih prekida u isporuci vode.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području grada u proteklom periodu zadovoljavajuća.

Danas planski prekidi u isporuci električne energije i to:

-od 10.00 – 11.00 sati TS Halkići Ul.Unska, radovi na NN mreži i

-od 13.00 – 14.00 sati TS Hadžići Pištaline, radovi na NN mreži.                                              

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području grada prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po trenutno suhim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području grada Bosanska Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 20°C , vlažnost zraka 85% , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 37 cm, u Bosanskoj Otoci 85 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 166 puta
новости Battlefiel4
портал недвижимости