SERVISNE INFORMACIJE za dan 10.06.2022.

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

Dana, 09.06. u 07.50 sati , desila se saobraćajna nezgoda u Ul.Otočkog bataljona sa materijalnom štetom, od strane 1 vozača teretnog vozila udarom u psa lutalicu, uručen prekršajni nalog na vozača.

Dana, 09.06. u 11.40 sati , desilo se narušavanje javnog reda i mira u Ul.Prvomajska, od strane 2 lica, izazvana međusobnom tučom, izašla patrola policije na lice mjesta, uručen prekršajni nalog na 2 lica.

Dana, 09.06. u 23.30 sati , desilo se krivično djelo oštećenje tuđe stvari u Ul.1BKB od strane 1 poznatog lica koje je bilo pod utjecajem alkohola, lice lišeno slobode i zadržano radi kriminalističke obrade, upoznato Kantonalno tužilaštvo, po kompletiranju predmeta izvještaj o počinjenju krivičnog djela bit će proslijeđeno Kantonalnom tužilaštvu.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 23 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 2 lica.

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području grada zadovoljavajuća.

Danas nema planskih prekida u isporuci vode, redovno snabdjevanje.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području grada u proteklom periodu zadovoljavajuća.

Danas nema planskih prekida u isporuci električne energije na području grada.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   grada   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području grada prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po mokrim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području grada Bosanska Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 16°C , vlažnost zraka 91% , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 67 cm, u Bosanskoj Otoci 144 cm (NV).

 

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 489 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1165 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa