Printaj ovu stranu

SERVISNE INFORMACIJE za dan 31.03.2022.

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

U 19,30 sati ul.Unska ispred tržnog centra Bingo narušavanje javnog reda i mira izazivanjem osjećaja ugroženosti drugog lica da će napasti na njegov život i tijelo od strane 1 lica. Prekršajna prijava na 1 lice.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 28 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 5 lica.

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća. Danas nema planskih prekida u isporuci vode.

Elektro - distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas od 10,30 do 11,30 sati planski prekid u isporuci električne energije na trafopodručju u ul.Bihaćka i od 13,30 do 14,30 sati na trafopodručju u naselju Halkići. Radovi na NN mreži.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po mokrim kolovozima Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 10°C , vlažnost zraka 100% , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 52 cm, u Bosanskoj Otoci 98 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 329 puta
новости Battlefiel4
портал недвижимости