SERVISNE INFORMACIJE za period 04.02. do 07.02.2022. godine

Policijska stanica Bos. Krupa obavještavada su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

5.2. u 20,15 sati ul.511 Slavne bbr. ugostiteljski objekat Capy narušavanje JRiM-a naročito drskim ponašanjem od strane 1 lica.Prekršajni nalog na 1 lice.U 21,40 sati kanjon rijeke Une prijava paljenja drvenog objekta KD-paljevina od strane NN lica ili više njih.Istraga u toku.7.2. u 01,55 sati ul.Unska narušavanje JRiM-a reprodukcijom muzičkih sadržaja bez odobrenja nadležnih organa od strane 1 lica.Prekršajni nalogna 1 lice.

Vatrogasna jedinica izvještava da je imala intervencija i dojava o požaru 4.2. u 18,30 sati požar šume u reonu Babinovca.Na požar izašla dva vatrogasca sa vatrogasnim vozilom.Požar ugašen u 20,30 sati. U 19,30 sati tehnička intrevencija u ul.Mirsada Crnkića na poziv Policijske stanice Bos.Krupa. Na lice mjesta izašla dva vatrogasca i otvorili vrata od stana.U stanu pronađena jedna mrtva osoba.Intervencija završena u 20,00 sati.

Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 87 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić”je bilo upućeno 10 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.Danas nema planskih prekida u isporuci vode.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća.Danas nema planskih prekida u isporuci električne energije.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri,saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po suhim i mjestimično vlažnim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 7C , vlažnost zraka 73% , dok je vodostaj rijeke Une 59cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1758 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa