Printaj ovu stranu

SERVISNE INFORMACIJE za period od 19.11. do 22.11.2021.

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
SERVISNE INFORMACIJE za period od 19.11. do 22.11.2021.

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

20.11. u 21,30 sati ul.Međumostovi ugostiteljski objekat FJAKA narušavanje javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem od strane 2 lica. Prekršajni nalog na 2 lica.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 108 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 16 lica.

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća. Danas od 10,00 do 12,00 sati prekid u isporuci vode u ul.Bihaćka. Sanacija kvara na mreži.

Elektro - distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas povremeni planski prekidi u isporuci električne energije u ul.Prvomajska. Radovi na niskonaponskoj mreži.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po suhim i mjestimično vlažnim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro - meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 3 C , vlažnost zraka 100 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 58 cm, u Bosanskoj Otoci 103 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 272 puta
новости Battlefiel4
портал недвижимости