Printaj ovu stranu

Vremenska prognoza u BiH: I danas oblačno vrijeme, moguća slaba kiša

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
Vremenska prognoza u BiH: I danas oblačno vrijeme, moguća slaba kiša

U Bosni se danas očekuje pretežno oblačno vrijeme. Slaba kiša povremeno može padati u istočnim i sjeveroistočnim područjima, rjeđe u centralnim. U Hercegovini pretežno sunčano. Više oblačnosti na sjeveru Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. 

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5 stepeni, na jugu zemlje do 10 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 6 i 11 stepeni, na jugu zemlje od 14 do 18 stepeni.

U subotu u Bosni prije podne pretežno oblačno. U jutarnjim satima malo kiše može pasti u istočnim i sjeveroistočnim područjima. Smanjenje oblačnosti u drugoj polovini dana. U Hercegovini pretežno sunčano. Više oblačnosti na sjeveru Hercegovine. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. 

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6 stepeni, na jugu zemlje do 10 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 8 i 14 stepeni, na jugu zemlje do 19 stepeni.

U nedjelju u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini pretežno sunčano. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. 

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5 stepeni, na jugu zemlje do 10 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 10 i 15 stepeni, na jugu zemlje do 20 stepeni.

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 303 puta
новости Battlefiel4
портал недвижимости