Printaj ovu stranu

Stanje na putevima na dan 25.07.2021.

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
Stanje na putevima na dan 25.07.2021.

Stanje na cestama 25. 07. 2021. u 13 : 00 sati

Duža zadržavanja bilježe se pri prelasku granice na izlazu iz Bosne i Hercegovine na prelazima: Velika Kladuša, Izačić, Gradina, Hum, Zupci, Deleuša, Gorica, Doljani, Gabela Polje, Zvirići i Neum II, kao i na graničnim prelazima Orašje i Bosanska Gradiška u oba smjera. I na ostalim graničnim prelazima dolazi do pojačanog prometa vozila, ali zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

Zbog održavanja auto trke „Vlasenica 2021“ danas (25.07.) do 14 sati, doći će do obustave saobraćaja na dionici Vlasenica-Han Pijesak.

Na regionalnom putu Turbe- Vitovlje (Šešići), danas do 17 sati saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na alternativni pravac.

Zbog radova na mostu na dionici autoputa A-1 Sarajevo sjever-Podlugovi, saobraća se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.

U toku su radovi na rekonstrukciji silaznog kraka petlje Visoko iz pravca Sarajeva i uključnog kraka iz Visokog prema Zenici, na autoputu A-1, zbog čega se saobraća usporeno, jednom trakom.

U toku su radovi u tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica) zbog čega se u vremenu od 20 do 05 sati saobraća jednom trakom, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Radovi se izvode u tunelu Čaklovići na putu Tuzla-Kalesija (dionici Simin Han-Caparde), gdje se saobraćaj od 22 do 06 sati obustavlja i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tokom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle saobraćaju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tokom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnom putu Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila saobraćaju otežano, dok je za teretna vozila obustavljen saobraćaj.

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 122 puta
новости Battlefiel4
портал недвижимости