SERVISNE INFORMACIJE za period od 12.05. do 17.05.2021.

FOTO: Sead Dizdarević FOTO: Sead Dizdarević

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

14.05. u 16,45 sati ul.Prvomajska narušavanje javnog reda i mira drskim ponašanjem od strane 1 lica. Prekršajni nalog na 1 lice.

U 17,50 sati Veliki Badić narušavanje javnog reda i mira učestvovanjem u tuči od strane 4 lica. 1 lice u alkoholiziranom stanju lišeno slobode i zadržano. Prekršajna prijava na 4 lica.

U 19,30 sati Vranjska narušavanje javnog reda i mira fizičkim napadom i naročito drskim ponašanjem od strane 1 lica. Prekršajni nalog na 1 lice.

U 19,45 sati ul.Branilaca grada saobraćajna nezgoda - sudar dva put.motorna vozila. 1 lice zadobilo LTP. Materijalna šteta. Uviđaj izvršen. Prekršajni nalog na 1 lice.

15.05. u 14,30 sati ul.Unska narušavanje javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem od strane 1 lica. Prekršajni nalog na 1 lice.

U 17,00 sati ul.Unska narušavanje javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem od strane 1 lica. Prekršajni nalog na 1 lice.

U 21,30 sati ul.Generala Mirsada Sedića saobraćajna nezgoda - vožnjom unazad motornog vozila udar u parkirano motorno vozilo. Materijalna šteta.Uviđaj izvršen. Prekršajni nalog na 1 lice.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 145 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 18 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.Danas nema planskih prekida u isporuci vode

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas od 09,00 do 16,00 sati planski prekid u isporuci električne energije na dalekovodu Arapuša i NN mreži Kubeti te povremeni prekidi na trafostanicama Gornji Petrovići,Gorinja,Grubori,Šolaja i Bećirevići.Radovi na mreži.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po suhim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 12 C , vlažnost zraka 76 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 56 cm, u Bosanskoj Otoci 97 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 293 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 346 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa