Printaj ovu stranu

SERVISNE INFORMACIJE za 30.04.2021.

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
SERVISNE INFORMACIJE za 30.04.2021.

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

Dana, 29.04. u 17.30 sati desilo se narušavanje javnog reda i mira u Ul. Gazijska Bosanska Krupa od strane roditelja vezano za propuštanje dužnog staranja o maloljetniku, uručen prekršajni nalog na roditelja maloljetnika.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 23 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 5 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća. Danas nema planiranih prekida u isporuci vode.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća.

Danas 30.04. u periodu od 09.00 do 12.00 sati povremeni prekidi u isporuci električne energije u dalekovodnom području Ostružnica, zbog radova na nisko naponskoj mreži.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po suhim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 16 C , vlažnost zraka 76 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 75 cm, u Bosanskoj Otoci 119 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 655 puta
новости Battlefiel4
портал недвижимости