SERVISNE INFORMACIJE za dan 19.03.2021

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

U 12,50 sati ul.Aleja Zlatnih Ljiljana narušavanje JRiM-a omalovažavanjem OSL-a od strane 1 lica.Prekršajni nalog na 1 lice.

Vatrogasna jedinicaizvještava da je imalaintervenciju i dojavu o požaru u 19,30 sati Kubeti požar pomoćnog objekta i sijena u balama.Na požar izašla dva vatrogasca sa vatrogasnim vozilom.Požar ugašen u 23,20 sati.

Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala16pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić”je bilo upućeno 1lice. Na porodilištu nije bilo prinova.

JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.Sinoć od 20,30 sati danas do 12,00 sati prekidau isporuci vode Jezerski stari grad.Sanacija kvara na mreži.

Elektro-distribucijaizvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danasnemaplanskih prekida u isporuci električne energije.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom perioduodvija po redu vožnje.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija pomjestmično vlažnimkolovozima.Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka -3C , vlažnost zraka 77% , dok je vodostaj rijeke Une68 cm (NV).

Zadnji put promjenjen petak, 19 Mart 2021 06:54
Ocijeni
(0 glasova)

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1191 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa