Printaj ovu stranu

SERVISNE INFORMACIJE za 29.10.2020

četvrtak, 29 Oktobar 2020 08:58
компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
SERVISNE INFORMACIJE za 29.10.2020

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

U Bos.Krupi ul.Sokak po naredbi Općinskog suda izvršen pretres jedne kuće u kojoj je zatečeno 1 lice kod koga su tokom pretresa pronađena opojna sredstava krivično djelo - nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Izvještaj kantonalnom tužilaštvu o počinjenom krivičnom djelu.

U 15,40 sati Bos.Krupa u krugu tržnog centara „Bingo“ narušavanje javnog reda i mira prosijačenjem od strane 1 lica.Prekršajni nalog na 1 lice.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 19 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 3 lice. Na porodilištu nije bilo prinova.

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.Danas nema planskih prekida u isporuci vode.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas nema planskih prekida u isporuci električne energije.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po mjestimično vlažnim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz i maglu na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

 

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

 

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 13 C , vlažnost zraka 99 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 118 cm, u Bosanskoj Otoci 167 cm, a rijeke Krušnice 195,30 cm (NV).

Vremenska prognoza

Danas u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti. Tokom noći na petak prolazna kiša je moguća u sjevernim, centralnim i istočnim područjima Bosne. Vjetar u Bosni slab promjenljivog smjera, a u Hercegovini sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19, na jugu zemlje do 21 stepen.

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 484 puta
новости Battlefiel4
портал недвижимости