Printaj ovu stranu

SERVISNE INFORMACIJE za period od 11.09. do 14.09.2020

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
SERVISNE INFORMACIJE za period od 11.09. do 14.09.2020

- Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

11.09. u 20,30 sati desilo se narušavanje JRiMna putu M14 Kanjon r.Une, naročito drsko ponašanje od strane 1 lica na zahtjev službene osobe, prekršajni nalog na 1 lice.

12.09. u 08,45 sati desilo se KD Bos. Otoka Bužimski put bb. od strane 1 lica, bludne radnje , lice lišeno slobode i zadržano, po kompletiranju predmeta slijedi izvještaj Kantonalnom tužilaštvu.

12.09. u 23,45 sati desilo se narušavanje JRiM, Mali Badić, od strane 1 lica drskim ponašanjem, prekršajni nalog na 1 lice.

13.09. u 21,45 sati desilo se narušavanje JRiMLusina, naročito drsko ponašanje od strane 1 lica prekršajni nalog na 1 lice.

 

-Vatrogasna jedinica izvještava nije imala intervencija i dojava o požaru.

 

-Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 67 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić”je bilo upućeno 10 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

 

-JKP“10. Jul ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.

Danas nema planskihprekida u isporuci vode.

 

-Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća.

Danas nema planskihprekida u isporuci električne energije.

 

-Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

- Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po suhim kolovozima.Upozorenje na odrone kamenja na kolovozu i maglu na mag.putu M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

 

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 13C , vlažnost zraka100% , dok je vodostaj rijeke Une 18cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
новости Battlefiel4
портал недвижимости