SERVISNE INFORMACIJE za 16.04.2020

četvrtak, 16 April 2020 12:13
FOTO:Mehadžić Mirsad Meha FOTO:Mehadžić Mirsad Meha

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

Bos.Otoka krivično djelo - izazivanje opće opasnosti od strane 1 lica.Izvještaj kantonalnom tužilaštvu o počinjenom krivičnom djelu.

Bos.Krupa narušavanje javnog reda i mira iznošenjem lažne tvrdnje kojom se može izazvati uznemirenost građana od strane 1 lica.Prekršajni nalog na 1 lice.

U 10,30 sati Bos.Krupa ul.Podrgrmečka saobraćajna nezgoda - vozač motornim vozilom vršeći vožnju unazad vozilom udario u ogradu.Materijalna šteta.Uviđaj izvršen.Prekršajni nalog na 1 lice.

U 18,50 sati Bos.Krupa ul.511 Slavne brigade narušavanje javnog reda i mira drskim ponašanjem od strane 1 lica.Prekršajni nalog na 1 lice.

U 19,00 sati Ostružnica narušavanje javnog reda i mira svađom,vikom i nepristojnim ponašanjem od strane 1 lica.Prekršajnio nalog na 1 lice.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požarima.

Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 7 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić” ni je bilo upućenih lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća. Danas nema planskih prekida u isporuci vode.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas nema planskih prekida u isporuci električne energije.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj pridržava naredbi Vezano za naredbe institucija Corona virus u lokalnim i među - gradskim linijama.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po suhim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 3 C , vlažnost zraka 77 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosankoj Krupi 51 cm,u Bosanskoj Otoci 93 cm a rijeke Krušnice 68,30 cm (NV).

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 376 puta

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1471 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa