Razgovor sa povratnicima o aktuelnoj situaciji

Delegacija Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, u kojoj su bili zastupnici: Jasmin Emrić, Vlatko Glavaš, Aida Baručija i Zukan Helez, u sklopu posjete Prijedoru, i ministar za pitanja boraca i RVI u Vladi USK Samir Jašaragić prisustvovali su jučer radnoj i izvještajnoj skupštini Udruženja veterana Krajine 1992-95. gdje su bili predstavnici građana i povratnika iz pet općina i gradova: Prijedora, Bosanskog Novog, Kostajnice, Dubice i Gradiške.

Ministar Jašaragić i delegacija PD Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine informisani su o radu Udruženja veterana Krajine 1992-95 Prijedor i u razgovoru sa povratnicima o aktuelnoj situaciji u ovoj regiji, stavili su se na raspolaganje za pomoć, u skladu sa svojim nadležnostima.

Nakon posjete ministar Jašaragić je kazao da su razgovarali sa povratnicima o modalitetima za uključivanje u rješavanje problematike s kojim se povratnička populacija suočava.

Izvor: Vlada USK / RadioBK

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 191 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1299 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa