Odluka o privremenom finansiranju na dnevnom redu sjednice Općinskog vijeća

FOTO: Arhiva FOTO: Arhiva

Za sutra je zakazana trinaesta sjednica Općinskog vijeća Bosanska Krupa na čijem dnevnom redu se nalazi ukupno šest tačaka.

Medju tih šest tačaka najviše pažnje privlači Odluka o privremenom finansiranju općine Bosanska Krupa. Dok traje prebacivanje odgovornosti sa općinskog načelnika na općinsko vijeće i obrnuto, podsjećamo da je Općina Bosanska Krupa u novu godinu ušla bez donesenog budžeta, bez nacrta budžeta, ali i bez Odluke o privremenom finansiranju.

Pored prijedloga ove odluke na dnevnom redu se nalazi i nekoliko prijedloga odluka koje se donose za narednu kalendarsku godinu poput odluke o komunalnim taksama i tarifi komunalnih taksi, odluke o utvrdjivanju bazne cijene kao osnovice za obračun naknade za uredjenje, odluke o utvrdjivanju prosječne konačne gradjevinske cijene stambene površine kao i redovna informacija Policijske stanice ovaj put za novembar 2021.godine.

Renata S.

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 403 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1960 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa