Izjave iz izbornih štabova po zatvaranju biračkih mjesta

U 19h sati zatvoreno je svih 35 birališta na području naše općine, a izlaznost birača na području naše općine je 38.31% odnosno 10 008 birača je izišlo na izbore i izvršilo svoju građansku dužnost od ukupno 26 122 registrovanih.

Naša ekipa je posjetila neke od izborne štabove odmah po zatvaranju biračkih mjesta, rezimirajući današnji dan i očekivanja koja svako od njih ima.

Iz štaba Stranke demokratske akcije, nosilac liste Amir Džajić istakao je da je izlaznost birača nešto manja nego što je trebala i dok se čekaju rezultati, nadaju se najboljem i za načelnika općine ali i za kandidate za općinsko vijeće.

Socijal-demokratska partija je istakla da su zadovoljni svojim posmatračima, ali iznenađeni izlaznošću birača. Određeni problemi koji su se desili na pojedinim biralištima riješeni su na vrijeme s OIK-om te ističu da imaju određenu prednost u borbi za načelnika općine Armina Halitovića, nad ostalim kandidatima.

Izborni dan je protekao bez većih problema, istakli su i iz općinske organizacije DF-a, a ističu da bi svi trebali biti zadovoljni načinom i uslovima u kojima smo održali ove izbore. Zadovoljni su i iz stranke ASDA i u iščekivanju rezultata ističu da nemaju primjedbi niti zamjerki na izborni dan.

Iz temelja graditi stranku i sve njene ogranke i biti zadovoljni postignutim, budući da su proteklu godinu radili na terenu i s ljudima, , navode iz Naroda i Pravde. Zahvaljuju se svim glasačima koji su izvršili svoju građansku dužnost i glasali te onima koji su i njih podržali.

Iako je danas bila prilika da građani 'olovkom' daju svoj doprinos boljitku, mnogi ipak nisu, smatraju iz općinske organizacije Naša stranka, nezadovoljni izlaznošću građana Bosanske Krupe.

 

Radio BK

Zadnji put promjenjen nedjelja, 15 Novembar 2020 21:13
Ocijeni
(0 glasova)

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1370 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa