Članak je filtriran: Avgust 2022

1. septembra navršava se 30. godišnjica formiranja 511. slavne brdske brigade.

Obilježavanje 30 godina ponosa i časti započet će u četvrtak, 1.septembra, obilaskom spomen-obilježja i šehitluka, revijalnom malonogometnom utakmicom, kulturno-zabavnim programom sa obraćanjem zvanica, rođendanskom tortom, te druženjem pripadnika 511.slavne brdske brigade. Zbog najavljenih loših vremenskih uslova došlo je do promjene u protokolu, tako da će se 30. godišnjica formiranja 511.slavne brdske brigade obilježiti prema sljedećem protokolu:

 

1. septembar 2022. godine (četvrtak)

 

15:00 – 17:00 sati – Obilazak spomen-obilježja i šehitluka na prostoru Bosanske Krupe prema sljedećem protokolu:

            15:15 – Polaganje cvijeća – Centralno spomen-obilježje

            16:00 – Polaganje cvijeća – Šehidsko mezarje Ometaljka (Pištaline)

            16:30 – Polaganje cvijeća – Šehidsko mezarje Solile (Jezerski)

            17:00 – Polaganje cvijeća – Spomen-obilježje u Bosanskoj Otoci

 

17:30 sati – Revijalna malonogomenta utakmica „511. Sbbr“ – „505. Vbbr“ (SRC „Bare“, stadion NK „Sloga 1922“ Bosanska Otoka)

 

19:00 sati – Centralna manifestacija - kulturno-zabavni program i obraćanje zvanica (Dom kulture Bosanska Otoka)

 

20:00 sati – Rođendanska torta, večera, druženje boraca 511.slavne brdske brigade

 

Pozivaju se pripadnici 511. slavne, porodice šehida i poginulih boraca, učenici osnovnih i srednjih škola, članovi sportskih kolektiva i drugih udruženja, svi građani Bosanske Krupe, da učešćem u programskim sadržajima, odaju dužno poštovanje brigadi i oslobodiocima Bosanske Krupe i Bosne i Hercegovine.

 

 

Kabinet gradonačelnika Bosanske Krupe

Objavljeno u VIJESTI
srijeda, 31 Avgust 2022 07:49

SERVISNE INFORMACIJE za dan 31.08.2022.

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da je u proteklom periodu zabilježeno slijedeće:

U12,20 sati ul.Branilaca grada krivično djelo - neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga od strane 1 lica. Lice lišeno slobode. Izvještaj kantonalnom tužilaštvu o počinjenom krivičnom djelu.

U 16,25 sati na putu R 402 Bajrića križ saobraćajna nezgoda - sudar dva teretna i jednog put.motornog vozila. Materijalna šteta. Uviđaj izvršen. Prekršajni nalog na 1 lice.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požara.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 31 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” nije bilo upućenih lica.

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području grada zadovoljavajuća. Danas nema planskih prekida u isporuci vode.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području grada u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas od 08,30 do 16,00 sati planski prekida u isporuci električne energije na TS Baštra IV i od 09,00 do 16,00 sati na TS Vodovod. Radovi na niskonaponskoj mreži.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   grada   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području grada prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po suhim i mjestimično vlažnim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području grada Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 16°C , vlažnost zraka 86 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 15 cm, u Bosanskoj Otoci 66 cm (NV).

Objavljeno u SERVISNE INFORMACIJE

Koordinacija udruženja porodica nestalih osoba u Bosni i Hercegovini povodom Međunarodnog dana nestalih osoba - 30. augusta, upozorava javnost da se i nakon 27 godina od prestanka ratnih dejstava u Bosni i Hercegovini na evidenciji nestalih osoba još uvijek nažalost vodi oko 7.600 osoba.

"Broj nestalih osoba je neupečatljiviji pokazatelj da ratovi ne prestaju šutnjom oružja i da su posljedice rata dugoročne, bolne i traumatične", istaknuto je u saopćenju.

Pitanje nestalih osoba je, dodali su, najveće humano pitanje i nije problem samo porodica nestalih osoba, već i svih građana Bosne i Hercegovine.

"Protok vremena i nedostatak političke volje su naši najveći neprijatelji. Uvažavajući uložene napore i postignute rezultate, institucija uključenih u rješavanje sudbina nestalih osoba ističemo da za porodice 7.600 osoba koje se vode kao nestale to ništa ne znači jer još uvijek žive u neizvjesnosti i vode "borbe" da saznaju istinu o svojim najmilijim članovima porodice", kazali su.

Apeluju na sve građane da pokažu moralnu obavezu te da ukoliko raspolažu bilo kakvim informacijama o potencijalnim lokacijama pojedinačnih ili masovnih grobnica, to i jave Institutu za nestale osobe, Tužilaštvu BiH ili Državnoj agenciji za istrage i zaštitu.

"Tražimo od političara i uposlenika u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti da pokažu političku volju, profesionalnu i moralnu obavezu te u potpunosti implementiraju Zakon o nestalim osobama u BiH, implementiraju potpisane bilateralne i međunarodne sporazume, protokole, deklaracije i druga dokumenta u vezi rješavanje sudbina nestalih osoba iz ratnih sukoba", saopćeno je iz Koordinacije udruženja porodica nestalih osoba u Bosni i Hercegovini.

Međunarodni dan nestalih osoba, 30. august, koji su proglasile Ujedinjene nacije, ima poseban značaj za Bosnu i Hercegovinu.

U proteklom ratu od 1992. do 1995. godine u BiH je nestalo oko 35.000 osoba, a danas, dvije decenije nakon rata, traga se za oko 7.600.

Prema podacima Međunarodne komisije za nestale osobe (ICMP) iz prošle godine, na području Zapadnog Balkana je pronađeno i identifikovano više od 70 posto od 40.000 osoba koja su prijavljena kao nestala na kraju proteklog rata, a još se traga za oko najmanje 11.000.

Savjetodavni odbor Instituta za nestale u BiH održat će danas u Banjoj Luci centralnu manifestaciju obilježavanja Međunarodnog dana nestalih.

Izjave za medije planirane su u 14:30 sati na početku Gospodske ulice, gdje je planirano i okupljanje svih učesnika manifestacije, najavljeno je iz ovog instituta.

Medijima će se obratiti predsjedavajući Kolegijuma direktora Instituta Mujo Hadžiomerović, predsjedavajući Savjetodavnog odbora Mladen Živanović i šef delegacije Međunarodnog komiteta Crvenog krsta u BiH Elmir Camić.

Nakon izjava za medije, u 15 sati članovi Savjetodavnog odbora i članovi Kolegijuma direktora Instituta za nestale osobe, članovi udruženja porodica nestalih osoba u BiH, kao i druge zvanice i građani, manifestaciju će nastaviti simboličnom šetnjom od Gospodske ulice do Trga Krajine gdje će biti postavljena izložba "Gdje je?".

Prisutnima će se na Trgu Krajine obratiti zvanice, predstavnici porodica nestalih, kao i predstavnici tri vjerske zajednice, piše BHRT.

Objavljeno u VIJESTI
utorak, 30 Avgust 2022 10:02

SERVISNE INFORMACIJE za dan 30.08.2022.

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da je u proteklom periodu zabilježeno slijedeće:

U 14,55 sati Veliki Badić narušavanje javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem od strane 1 lica. Lice u alkoholiziranom stanju lišeno slobode i zadržano. Prekršajni nalog na 1 lice.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požara.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 32 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 6 lica.

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području grada zadovoljavajuća. Danas od 08,00 do 12,00 sati planski prekid u isporuci vode u ul.Rasima Redžića.Sanacija kvara na mreži.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području grada u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas od 08,30 do 16,00 sati planski prekida u isporuci električne energije na TS Baštra IV. Radovi na niskonaponskoj mreži.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   grada   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po suhim i mjestimično vlažnim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području grada Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 16°C , vlažnost zraka 92 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 19 cm, u Bosanskoj Otoci 69 cm (NV).

 

Objavljeno u SERVISNE INFORMACIJE

Trend smanjenja broja učenika postao je hroničan i ozbiljan problem bosanskohercegovačkog društva. Zbog iseljavanja stanovništva svake godine je sve manje upisanih đaka, a pojedine škole su na izdisaju.

Tek pedesetak učenika danas pohađa Srednju poljoprivrednu školu u Sanskom Mostu, jedinu takve vrste na Unsko-sanskom kantonu. Sve je manje onih koji su zainteresovani za ovo zanimanje, a ako se negativan trend nastavi, škola će, vrlo vjerovatno, zatvoriti svoja vrata.

SENAD TIČEVIĆ, direktor poljoprivredne škole "Sanus Futurum"

"Duša me boli za ovom školom, za ovom ljepotom. Mnogi nemaju ovo na zapadu. Imamo svoje imanje, laboratorije, učionice. Postoji mogućnost da škola ne funkcioniše ako se trend opadanja učenika nastavi".

Ništa bolja situacija nije ni u osnovnom obrazovanju. Kaže nam to i Hasan Dedić, profesor razredne nastave u Područnoj školi "Brigovi" kod Bužima gdje će u istoj učionici voditi nastavu za tri generacije učenika. Na to je primoran jer ih nema.

"Možete sami zamisliti kako je tri nastavke jedinke realizirati za 45 minuta. Tu je i nastavnik na neki način oštećen, a treba gledati i učenike, jer onaj krajnji ishod zbog kojeg smo mi ovdje bude u drugom planu".

HASAN DEDIĆ, profesor razredne nastave u Područnoj školi "Brigovi"

"Zna se desiti da nešto kažemo za neko drugo odjeljenje, a nije za njih. Onda oni kažu: 'Učitelji, vi ste pogriješili', a ja odgovorim da sam to namjerno uradio kako bih vidio koliko me prate u radu".

Pred svaki septembar Hasan i njegove kolege strahuju da ne bi postali tehnološki višak jer je sve manje onih kojima bi mogli predavati. Prema neslavnoj statistici odlaska mladih vodeći je upravo USK.

ZEHRA HADŽIĆ, Sindikat osnovnog obrazovanja USK

"Oni su ogorčeni jer jedino oni osjećaju odliv stanovništva s područja USK i jedino oni ispaštaju što nam ljudi odlaze. Pojedine moje kolege rade čak u četiri škole da bi dobili jednu platu".

U ovu školsku godinu upisano je tek nešto više od 1.500 prvačića, 2.000 manje nego prije dvadeset godina.

(BHRT)

Nakon duže pauze od dva i po mjeseca za srijedu 31.august zakazana je šesta sjednica Gradskog vijeća Bosanska Krupa.

Iako bi se nakon duže stanke očekivao i obimniji materijal, za ovu sjednicu, u predloženom dnevnom redu, nalazi se ukupno sedam tačaka medju kojima ponovno Nacrt Statuta Grada Bosanska Krupa koji ne dobija zeleno svjetlo, jer za njega treba glasati 2/3 vijećnika.Ta „kvota“ se ne može postići, jer opozicija insistira na odredjenim izmjenama u Statutu što ne nailazi na odobravanje većine. Obzirom da nam u susret dolazi godišnjica oslobodjenja Bosanske Krupe na dnevnom redu ove sjednice su i prijedlozi za Gradska priznanja. Vijećnici bi trebali još razmatrati Prijedlog Odluke o izmjeni Odluke o komunalnim taksama i Tarifi komunalnih taksa, Izvještaj o izvršenju prihoda i rashoda i trošenju budžetske rezerve za prvih šest mjeseci zatim tromjesečni izvještaj o radu Centra za socijalni rad“ i kao sedma tačka je Informacija Policijske stanice o stanju sigurnosti za mjesec juni ove godine. Sjednica počinje od 15,30 sati.

Renata S.

Objavljeno u POLITIKA

Muška košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine otputovala je jutros za Keln, gdje će igrati utakmice grupne faze Eutobasketa.

Selektor Adis Bećiragić na Evropsko prvenstvo je poveo 12 igrača, a na spisku su: Miralem Halilović, Jusuf Nurkić, Džanan Musa, John Roberson, Aleksandar Lazić, Amar Gegić, Emir Sulejmanović, Kenan Kamenjaš, Adin Vrabac, Edin Atić, Ajdin Penava i Sani Čampara.

Prvu utakmicu na EP bh. reprezentativci igraju u četvrtak protiv Mađarske.

Inače, obećana sredstva od Vijeća ministara BiH (iznos naveden u saopštenju 200.000 KM) za potrebe reprezentacije još nisu uplaćena na račun Košarkaškog saveza BiH, saopćeno je iz Saveza.

(FENA)

Objavljeno u SPORT

Jutros je u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Lokalni pljuskovi su zabilježeni na sjeveru Hercegovine.

Temperature zraka u 8 sati (°C): Bjelašnica 10; Bugojno, Ivan-sedlo, Livno 14; Drvar 15; Jajce, Sarajevo, Zenica 16; Bihać, Sanski Most 17; Gradačac, Široki Brijeg 18; Tuzla 19; Mostar 22; Atmosferki pritisak u Sarajevu iznosi 945 hPa, za 2 hPa je viši od normalnog i lagano raste.

Danas će u našoj zemlji preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno naoblačenje tokom dana. Prije podne lokalni pljuskovi na sjeveru, svjeroistoku Bosne i ponegdje na sjeveru Hercegovinie. Poslije podne pljuskovi sa grmljavinom se očekuju u cijeloj zemlji. Vjetar slab sjeverni i sjeverozapadni. Dnevna temperatura od 23 do 29, na jugu do 32 °C.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA Slično kao i prethodnih dana, biometeorološke prilike će biti relativno nepovoljne. Najosjetljiviji meteoropati se mogu žaliti na umor i slabiju koncentraciju te lošiji san u noći na utorak. Tegobe će biti slabije izražene uz na jugu i jugozapadu zemlje.

Objavljena je prognoza do petka:

U utorak 30.08.2022., u Bosni pretežno oblačno vrijeme uz djelimično razvedravanje tokom dana. U Hercegovini jutro umjereno do pretežno oblačno uz postepeno naoblačenje. Tokom dana su mogući lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu do 23, a dnevna od 22 do 28, na jugu do 32 °C. 

U srijedu 31.08.2022., u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa lokalnim pljuskovima. U Hercegovini sunčano uz umjeren porast naoblake poslije podne, što može usloviti lokalne pljuskove i grmljavinu. Jutarnja temperatura od 14 do 19, na jugu do 23, a dnevna od 23 do 29, na jugu do 34 °C. 

U četvrtak 01.09.2022., pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu do 23, a dnevna od 22 do 28, na jugu do 32 °C. 

U petak 02.08.2022., pretežno oblačno vrijeme sa kišom i lokalnim pljuskovima. Jutarnja temperatura od 12 do 18, na jugu do 22, a dnevna od 20 do 26, na jugu do 30 °C, navodi se u prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Objavljeno u SERVISNE INFORMACIJE

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da je u proteklom periodu zabilježeno slijedeće:

28.08. u 00,20 sati ul.Prvomajska narušavanje javnog reda i mira fizičkim napadom na drugo lice od strane 1 lica. Lice lišeno slobode i zadržano do otrježnjenja pošto je bilo u alkoholiziranom stanju. Prekršajni nalog na 1 lice.

U 00,30 sati ul.Patriotske lige krivično djelo - nasilničko ponašanje od strane 1 lica. Lice lišeno slobode. Zavedena kriminalistička obrada. Izvještaj kantonalnom tužilaštvu o počinjenom krivičnom djelu.

U 17,40 sati na putu R-404 A Orasi saobraćajna nezgoda - sudar put.motornog vozila i traktora. 1 lice zadobilo LTP. Materijalna šteta. Uviđaj izvršen. Prekršajni nalog na 1 lice.

U 19,05 sati Orasi narušavanje javnog reda i mira fizičkim napadom na drugo lice od strane 1 lica. Lice lišeno slobode. Prekršajni nalog na 1 lice.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požara.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 123 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 7 lica.

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području grada zadovoljavajuća. Danas od 08,00 do 10,00 sati planski prekid u isporuci vode u naselju Stari grad Jezerski. Radovi na mreži.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području grada u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas od 08,30 do 16,00 sati planski prekida u isporuci električne energije na TS Baštra IV. Radovi na niskonaponskoj mreži.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   grada   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području grada prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po suhim i mjestimično vlažnim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području grada Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 18°C , vlažnost zraka 87 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 19 cm, u Bosanskoj Otoci 71 cm (NV).

 

Objavljeno u SERVISNE INFORMACIJE
petak, 26 Avgust 2022 07:54

SERVISNE INFORMACIJE za dan 26.08.2022.

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da je u proteklom periodu zabilježeno slijedeće:

U 10,00 sati naselje Ostružnica saobraćajna nezgoda - prilikom radova u šahti za vodu na lokalnom putu radnik JKP 10 Juli nije propisno označio mjesto izvođena radova,iz tog razloga vozač put.motornog vozila vozilom upao u vodovodni šaht i tom prilikom povrijedio 1 lice koje je izvodilo radove u šahti. 1 lice zadobilo lakše tjelesne povrede. Materijalna šteta. Uviđaj izvršen. Prekršajni nalog na 1 lice.

U 17,15 sati ul.1 BKB narušavanje javnog reda i mira učestvovanjem u tuči od strane dva lica.1 lice zadobilo LTP. Prekršajni nalog na dva lica.

U 21,15 sati lokalni put Jezerski saobraćajna nezgoda - uslijed neprilagođene brzine uslovima i stanju na putu slijetanje put.motornog vozila s kolovoza i udar u betonski stub vlasništvo elektrodistribucije. Materijalna šteta. Uviđaj izvršen. Lice isključeno iz saobraćaja zbog neposjedovanja vozačke dozvole. Prekršajni nalog na 1 lice.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požara.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 30 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 7 lica.

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području grada zadovoljavajuća. Danas od 09,00 do 15,00 sati planski prekid u isporuci vode u naselju Johova dolina. Radovi na mreži.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području grada u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas od 08,00 do 15,00 sati planski prekid u isporuci električne energije na TS Pučenik potpumpa. Radovi na trafostanici.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   grada   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području grada prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po suhim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području grada Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 16ºC , vlažnost zraka 89 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 16 cm, u Bosanskoj Otoci 67 cm (NV).

Objavljeno u SERVISNE INFORMACIJE
Stranica 1 od 7

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1816 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa