POZIV ZA DOSTAVLJANJE PLANA ORGANIZACIJE MANIFESTACIJA U 2023.GODINI

FOTO: Ilustracija FOTO: Ilustracija

Pozivaju se javne ustanove, udruženja građana, kulturno-umjetnička društva, sportski kolektivi i sve ostale organizacije s područja Bosanske Krupe koje u 2023. godini planiraju organizovati manifestacije ili događaje, da bez obzira na njihov karakter dostave plan organizacije i u njemu obavezno navedu naziv, svrhu i cilj događaja, okvirni datum održavanja i potreban način podrške organa uprave, kako bi se podrška manifestacije mogla blagovremeno planirati i pripremiti.

Na osnovu pristiglih prijedloga i planova, Grad Bosanska Krupa će i ove godine izraditi promotivni letak sa svim kulturnim, tradicionalnim, sportskim, turističkim i zabavnim manifestacijama koje se tokom godine, od aprila do decembra, organizuju u gradu Bosanska Krupa.

Prijedlog manifestacije, odnosno plan organizacije, možete dostaviti na email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili u Kabinet gradonačelnika najkasnije do 3. marta (petak).

 

Kabinet gradonačelnika Grada Bosanska Krupa

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 298 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1856 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa