Udruzenje Generacije i dalje aktivna u projektima osnazivanja zena

Udruženje Generacije prošlu godinu je završilo sa velikim brojem implementiranih projekata, kako na području Bosanske Krupe tako i na kantonu.

I ovu godinu hrabro koračaju naprijed, sa novim projektima, edukacijama, druženjima i sekcijama, koje nude za svakoga ponešto. 
Otvoren je poziv ovog udruženja za sve one koji imaju želju da nauče i probaju izradu različitih kreacija od tekstila i drveta, da se usavrše ili da probaju nešto novo, korisno i interesantno. Ova radionice izrade ukrasnih predmeta od drveta i tekstila održaće se krajem ovog mjeseca, početkom narednog, ovisno o broju prijava i interesovanja, a radionice su besplatne i namijenjene za žene. 
Više  informacija možete dobiti u samom Udruženju, a prijave su isključivo na Facebook stranici Udruženje"Generacije" - Centar za unapređenje kvalitete života građana. 
Najavljene aktivnosti se realizuju uz podršku Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke a u suradnji sa JU ‘Srednja mješovita škola Safet Krupić’ Bosanska Krupa.
RadioBK
Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 259 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1420 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa