Tvrđava fest u Bosanskoj Krupi: petak, 15.juli

U petak, 15.jula, u Bosanskoj Krupi se organizuje jedna posve nova manifestacija koja je već sada probudila veliki interes ljubitelja zabave i umjetnosti. U okviru manifestacije „Umjetnosti bez granica“ u Bosanskoj Krupi po prvi put se organizuje „Tvrđava fest“ – festival umjetnosti koji posebnu pažnju usmjerava na ples.

 

Zasigurno jedan od najmagičnijih open-air događaja na našem kantonu i šire očekuje ovog petka naše sugrađane i goste na bosanskokrupskoj tvrđavi „Pset“ sa početkom u 17:00 sati. Manifestacija se otvara plesom uz plesni klub Hypnotic, a nastavlja se istim tempom samo ovaj put uz ples Zumba. Nakon plesa, festival se nastavlja u ritmu muzike za ples. Atmosferu će uz house i techno vibracije zagrijati tim iz Soundkeepersadj-evi Irfan F. i ELM, nakon čega će svi posjetioci moći uživati u hitovima jedne od najpopularnijih bosanskohercegovačkih grupa HELEM NEJSE. U završnici manifestacije sve goste i sugrađane očekuje nastup DJ Inis, također član organizacije Soundkeepersa.

 

Generalni pokrovitelji manifestacije su Grad Bosanska Krupa sa JU „Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje“, a manifestaciju također sufinancira Ministarstvo privrede Unsko-sanskog kantona. Događaj „Tvrđava fest“ slobodan je za sve posjetioce!

 

 

17:00 – Plesni klub Hypnotic

18:00 – Zumba

19:00 – Muzički program

-       Irfan F.

-       ELM

-       HELEM NEJSE

-       INIS

 

                       

Kabinet gradonačelnika Bosanske Krupe

Ocijeni
(0 glasova)

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1972 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa