Kraj prve sezone Pričaonice

Pričaonica je emisija za male i velike, gdje se kroz nekoliko minuta mudrosti i razmišljanja, osmjehnemo, razmislimo o rečenom, zapitamo, ali ponajviše, popravimo tmuran dan dječijim osmjehom i riječima. Prva sezona Pričaonice je završila.

Uz mnoštvo divnog druženja, fantastičnih odgovora i mnogo smijeha, danas smo čuli i posljednju epizodu za ovu sezonu, ali smo i posjetili Gradski vrtić Bosanska Krupa i naše Pčelice, koji su ovu Pričaonicu učinili posebnom. Zahvalili smo se i sponzoru Pričaonice, knjižari Sajra Nems i vlasnici Melindi Novkinić sa šarenom zahvalnicom.
Uz kutiju slatkiša i zahvalnicu, ispratili smo ovu generaciju predškolaca i poželjeli im sreću, zahvalili za posebnost i mudrost i obećali da se vidimo narednog septembra, sa nekim novim klincima. Hvala i vama dragi slušaoci, što ste bili dio ove naše prve sezone Pričaonice.

Do narednog slušanja, do naredne pričaonice...ćao drugari!

E.V

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 575 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1079 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa