„Intervju“ : udžbenik „E-inkluzija“ autorice Šejle Bjelopoljak

Univerzitetski udžbenik 'E-Inkluzija' autorice docentice doktorice Šejle Bjelopoljak je izašao iz štampe !Izdavači su COI Step By Step i Pedagoški fakultet Univerziteta u Bihaću.

Kako je nastao,što donosi pedagozima i nastavnicima,kakve su reakcije kolega s Pedagoškog fakulteta u Bihaću, ali i studenata,poslušajte u razgovoru koji je sa Krupljankom Šejlom Bjelopoljak vodila naša novinarka Dževada Štancl.

 

U programu Radija Bosanska Krupa ove srijede 11.05.2022.godine od 15,30 i u repriznom terminu u petak(13.05.2022.g.) od 11,05 sati.

 

Udžbenik je nastao kao odgovor na obrazovanje studenata, nastavnika, stručnih saradnika, asistenata u nastavi i iskazanu potrebu da se prilagode trenutno korišteni asistivni resursi, selektiraju na jedno mjesto s detaljnim uputama za primjenu i učine pristupačnim za buduće generacije.

Udžbenik će tek ove sedmice biti promoviran u Srajevu,a želja autorice je bila da prva radijska promocija bude u njenoj Bosanskoj Krupi.

Pozivamo pedagoge,prosvjetne radnike,ali i roditelje da poslušaju razgovor sa autoricom udžbenika „E-inkluzija“ ,docentice doktorice Šejle Bjelopoljak.

 

RadioBK

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 87 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 769 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa