Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 54

FENA:DVOJE POVRIJEĐENIH VATRENIM ORUŽJEM

BOSANSKA KRUPA/15. augusta (FENA) - Na lokalnom putu prema naselju Jasenica kod Bosanske Krupe u srijedu su u pucnjavi vatrenim oružjem povrijeđene dvije osobe, od kojih jedna teško.

-Policija je o ovom događaju obaviještena od Doma zdravlja u Bosanskoj Krupi oko 18:00 sati, kada su osobe bile na hospitalizaciji u toj ustanovi - kazao je Feni zamjenik komesara Policije Unsko-sanskog kantona (USK) Marijan Šimić.

On je dodao da se radi o Šerifu Gerziću, koji je ranjen u desnu šaku i maloljetnoj djevojčici Lajli Punbigan (2009.), koja je zadobila teške povrede u predjelu glave, a inače je kćerka iz prvog braka Šerifove supruge Jadranke.

Prema Šimićevim riječima, djevojčica je zbog težine povreda prebačena u Kantonalnu bolnicu u Bihaću, a nakon toga helikopterom u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS), na operaciju.

-Policija je pronašla pištolj iz kojeg je pucano i trenutno su u toku istražne radnje, kako bi se rasvijetlio slučaj - istakao je Šimić.

O detaljima nije želio govoriti u interesu istrage, dodavši da se radi o porodici koja je na privremenom radu u inozemstvu, te da su u Bosansku Krupu putovali kod rođaka u goste.

(Fena)laš

 
Ocijeni
(0 glasova)

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1908 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa