Nesretan događaj sa smrtnim ishodom u Kantonalnoj bolnici u Bihaću

Foto: FENA Foto: FENA

Pedesetdevetogodišnji muškarac iz Velike Kladuše jutros iza sedam sati smrtno je stradao nakon nesretnog pada ili namjernog skoka kroz prozor COVID - odjela 3 u Kantonalnoj bolnici "Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću.

Policijska istraga u koju je odmah uključeno i nadležno Kantonalno tužilaštvo Unsko-sanskog kantona još uvijek je u toku.

- Mi smo o nesretnom događaju obaviješteni od obezbjeđenja u krugu bolnice, nakon čega su se dežurni timovi odmah uputili na mjesto događaja. Izvršen je detaljan uviđaj i u saradnji s dežurnim kantonalnim tužiocem provodi se kriminalistička istraga o utvrđivanju svih okolnosti koje su prethodile ovom događaju. O tome da li se radi o namjernom skoku i samoubistvu, nesretnom slučaju ili nečemu drugom, znat ćemo po završetku svih istražnih radnji - riječi su glasnogovornika policije Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedića.

Iz Kantonalne bolnice je potvrđeno kako se radilo o teškom COVID pacijentu.

- Zdravstveno stanje pacijenta iz Velike Kladuše je bilo teško, zbog čega je i bio hospitaliziran na COVID odjelu. Nalazio se na visokom protoku kisika, s obzirom da nije mogao samostalno održavati koncentraciju u krvi, tako da je vjerovatno i to imalo svojih posljedica - izjavio je direktor Kantonalne bolnice u Bihaću Hajrudin Havić.

Izvor: FENA

Ocijeni
(0 glasova)

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 581 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa