Printaj ovu stranu

Oružana pljačka benziske u Mahmić selu!

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
Oružana pljačka benziske u Mahmić selu!

Izvještaj za period od 13.11.2013.god od 07,00h, do 14.11.2013.god do 07,00h. Operativni centar civilne zaštite je prikupio i obradio informacije o pojavama i događajima u Općini Bosanska Krupa.

 

 

Policijska stanica Bos.Krupa obavještava da je u proteklom periodu zabilježila sljedeće:

 

U 06,20 sati, ul.Unska, dojava KD-krađa od strane N.N.lica koja su u toku noći s bakrenog kotla otuđili jedan dio. Uviđaj izvršen. Istraga u toku. 

 

U 20,00 sati, M.Selo, dojava KD-razbojništvo od strane dva maskirana lica koja su uz prijetnju vatrenim oružjem otuđili naodređenu količinu novca od uposlenika na benzinskoj stanici, te se uputili u nepoznatom pravcu. Uviđaj izvršen. Istraga u toku.   

 

    Vatrogasna jedinica  Bos.Krupa  izvještava  da  nije  imala  intervencija  niti  dojava o požaru u proteklom periodu na području općine Bos.Krupa. Obavljane su samo redovne aktivnosti.     

 

    Hitna služba  Doma zdravlja  Bos.Krupa  saopštava  da  je  u  protekla  24 sata  pregledala  2 2 pacijenta, za KB “Dr.I.Ljubijankić” je bilo upućeno 1 lice. Na porodilištu nije bilo prinova.   

 

      JKP  “10. Juli”  Bos. Krupa  saopštava  da  je  isporuka  pitke  vode  u  proteklom periodu  na području općine dobra. Danas od 07-15,00 sati prekid isporuke vode u ul.Bihaćka, radovi na vodovodnoj mreži.     

 

  

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu dobra. Za danas nema planskih prekida isporuke električne energije na području općine.    

 

    Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopštava da se autobusi saobraćaj u lokalnim i među- gradskim linijama u proteklom periodu odvijao po redu vožnje.

 

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju:

Sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri bez zastoja, te se saobraćaj na većini putnih pravaca odvija po mokrim i  kliskim kolovozima. Magla i niska oblačnost u večernjim i jutarnjim satima mjestimično smanjuju vidljivost od 150-200m. Upozorenje na osipe i odrone kamena u manjem broju na kolovoz mag.putu  M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa, kanjon rijeke Une, kao i u usjecima i na prevojima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju. Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja. 

 

    Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa, jutros u 06,00 sati su sljedeće:

temperatura zraka +4,0 C,

vlažnost zraka 98,0 %, dok je

vodostaj rijeke Une iznosio 140,0 cm (NV) – u blagom je opadanju.

 

Operativni centar CZ Bosanska Krupa(dežurni Amir Hafizović)

Ocijeni
(0 glasova)
новости Battlefiel4
портал недвижимости