POZIV ZA ISKAZIVANJE INTERESA ZA RAD U KROJAČKOJ INDUSTRIJI

U proteklom periodu obavljeno je nekoliko razgovora sa potencijalnim investitorima iz krojačke industrije koji su spremni investirati u Bosanskoj Krupi.

S tim u vezi, investitorima je potrebna informacija o potencijalnoj radnoj snazi na području grada Bosanska Krupa, te pozivaju sve građane koji su zainteresirani za rad u krojačkoj industriji da se jave na ovaj poziv i iskažu interes. Mogućnost iskazivanja interesa imaju svi građani koji imaju završenu tekstilnu školu, građani koji samostalno šiju, a nemaju završenu tekstilnu školu, kao i svi oni koji nemaju iskustva ali su spremni da se educiraju, nauče i rade u ovoj industriji.

Iskazivanje interesa sa kratkom biografijom i kontakt podacima potrebno je dostaviti na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. najkasnije do 31.08.2022. godine.

Kabinet gradonačelnika Bosanske Krupe

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 679 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1091 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa