Otvorena poslovnica mikrokreditne organizacije ‘Partner’

U Bosanskoj Krupi danas je otvorena poslovnica mikrokreditne organizacije ‘Partner’, organizacije koja djeluje na području BiH već skoro 25 godina.

Bosankokrupska poslovnica je 65 po redu, a našim sugrađanima sada će biti lakše sarađivati s ovom organizacijom, koja nudi široku ponudu i povlastice svojim klijetima. Do sada je ova mikrokreditna organizacija pružala usluge građanima Bosanske Krupe kroz druge poslovnice na kantonu, a od danas lakšu saradnju, informacije i poslovanje, klijenti s područja općine Bosanska Krupa mogu dobiti u novoj poslovnici u 511.slavnoj bbr.

’Na području općine smo prisutni od 2004.godine. Otvaranje ove kancelarije predstavlja svojevrstan iskorak prema našim klijetima s kojima smo oduvijek imali partnerski i domaćinski odnos. Našu ponudu kreditnih proizvoda formiramo prema potrebama naših klijenata, tako da imamo ponudu i za fizička i za pravna lica. Važno je istaći da smo lideri u oblasti energetske efikasnosti, gdje smo zajedno sa europskom bankom za obnovu i razvoj i ostalim financijerima, razvili ponudu koja je namijenaja za povećanje komfora i ušteda u našim domaćinstvima. Najvažniji proizvod je kreditni proizvod s povratom sredstava 15- 20 %, koji se odnosi na zamjenu stolarije, kotlova na pelet, ugradnju fasade i slično. Ovom prilikom pozivam sve naše klijente i one koji to još nisu, da dođu i da se uvjere u široku lepezu naših kreditnih proizvoda'' - kazala je Šejla Dupanović, rukovodilac organizacionih dijelova Bihać, Bosanska Krupa, Cazin i Velika Kladuša.

Mikrokreditna organizacija ‘Partner’ ima preko 300 zaposlenika, a djeluje na području čitave BiH. Njihov moto je odgovornost, jednakost, iskrenost, učenje i timski rad i pozivaju sve ljude sličnih kvaliteta da provjere njihove usluge te da nađu kvalitetnog i vjernog partnera koji će podržati snove svakog pojedinca, ali i firme.

 

Elma V.

 

MKF Partner 2

MKF Partner 1

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 663 puta

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1936 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa