Printaj ovu stranu

Poziv za iskazivanje interesa za korištenje mobilnih kućica Općine Bosanska Krupa za vrijeme novogodišnjih praznika

компьютерная помощь Сызрань
новости Винница
Poziv za iskazivanje interesa za korištenje mobilnih kućica Općine Bosanska Krupa za vrijeme novogodišnjih praznika

Pozivaju se pravna i fizička lica s područja općine Bosanska Krupa da iskažu interes za korištenje mobilnih kućica (1.5 x 2.5 m) za vrijeme novogodišnjih praznika na šetalištu u ulici Patriotske lige u svrhu prezentacije/prodaje svojih usluga/proizvoda.

Općina Bosanska Krupa raspolaže sa četiri mobilne kućice koje namjerava pravnim ili fizičkim licima, u skladu sa Odlukom o dodjeli u zakup poslovnih prostora, sportskih terena i mobilnih kućica, a s ciljem promocije lokalnih poduzetnika i podrške njihovom radu, dodijeliti na korištenje putem javnog poziva.

Ovim putem Općina Bosanska Krupa želi uvidjeti koliki interes za korištenje kućica vlada u lokalnoj zajednici. Shodno tome, polovinom novembra raspisala bi javni poziv kojim će biti definisani način prijave/dodjele, uslovi, lokacija i vrijeme korištenja.

Pravna i fizička lica interes za korištenje mobilnih kućica mogu iskazati do 14. novembra (nedjelja), isključivo putem mail-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Istim putem mogu se dobiti sve dodatne informacije u vezi korištenja kućica.

Prilikom iskazivanja interesa potrebno je navesti ime i prezime / naziv pravnog ili fizičkog lica i djelatnost.

Iskazivanje interesa ne predstavlja formalnu prijavu i ne obavezuje Općinu Bosanska Krupa na dodjelu kućica niti pravna i fizička lica na korištenje kućica.

 

Kabinet načelnika Općine Bosanska Krupa

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 155 puta
новости Battlefiel4
портал недвижимости