POZIV za iskazivanje interesa za učešće u besplatnoj obuci za pizza majstora i kuhara talijanske kuhinje

ponedjeljak, 12 Oktobar 2020 11:50

Pozivaju se fizička lica, ugostiteljski i turistički radnici iz Bosanske Krupe da iskažu interes za učešće u obuci/edukaciji na poslovima pizza majstora i kuhara talijanske kuhinje.

 

Udruženje hotelijera i restoratera u BiH i restoran „Zlatna nit“, uz podršku Općine Bosanska Krupa, namjeravaju organizirati desetodnevnu obuku/edukaciju za pizza majstore i kuhare talijanske kuhinje. Provođenje programa ovisi o broju zainteresiranih, a ukoliko dođe do realizacije za obuku će se moći prijaviti osobe sa najmanje završenom osnovnom školom i navršenih 18 godina starosti, s tim da će prednost imati nezaposlena lica.

 

Ovim putem Općina Bosanska Krupa želi uvidjeti koliki interes za obuku/edukaciju vlada u lokalnoj zajednici. Shodno tome, organizatori će zvanično uputiti poziv kojim će biti definisati način prijave, vrijeme i mjesto obuke.

 

Fizička lica, ugostiteljski i turistički radnici, interes za obuku/edukaciju mogu iskazati do    16. 10. 2020. godine (petak), putem mail-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., putem telefona 037 961 466 ili lično u Općini Bosanska Krupa.

Tom prilikom potrebno je navesti ime i prezime, starosnu dob, zanimanje i kontakt mail/telefon.

 

Iskazivanje interesa ne predstavlja formalnu prijavu i ne obavezuje Udruženje hotelijera i restoratera u BiH, restoran „Zlatna nit“ i Općinu Bosanska Krupa na organizaciju obuke/edukacije.

 

Kabinet načelnika Općine Bosanska Krupa

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 423 puta

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 444 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa