Vannina "Želja"

srijeda, 02 Februar 2022 12:02
Februar je započeo u znaku Vannine nove pjesme i novog spota "Želja". Iako je Vanna od samog početka imala jasnu viziju kako pjesma treba zvučati, onu pravu atmosferu dobila je nakon sugestije Gorana Kovačića, njenog stalnog suradnika, producenta i aranžera pjesme. 
 
"Kao što je to u zadnjih par godina običaj, i ovaj sam puta došla kod Gorana Kovačića, aranžera i producenta i ove moje pjesme te mu počela pjevati. Nakon što smo se usuglasili oko tempa i atmosfere pjesme, Goran je zaključio da bi za takvu pjesmu bilo najbolje da u studio pozovemo cijeli bend s kojim i inače nastupam i da oni to odsviraju svi zajedno. Tako je i bilo. Dodali smo i uživo odsvirane gudače, kao i već uobičajeno nadahnute prateće vokale sestara Palić te je pjesma vrlo brzo poprimila svoj idealni oblik. Pjesma se zove 'Želja', iako zaista ne govori o tipičnoj želji koju spremno govorimo drugima, ali kad jednom čujete pjesmu, vjerujem da će sve biti mnogo jasnije. Jako sam zadovoljna kako je pjesma ispala i vrlo sam ponosna na doprinos svakog tko je u njoj sudjelovao i zahvalna sam što su opet dio svog talenta podijelili sa mnom", objasnila je Vanna. 
 

Postoje trenutci kada nešto ne želimo izreći, ali često pomislimo. Upravo je te trenutke Vanna uvjerljivo otpjevala u novoj pjesmi "Želja". Videospot u režiji Darija Lepoglavca snimljen je prema Vanninom scenariju, u kojem je glumila samu sebe, pjevačicu koja pjeva u pratnji svog benda u jednom klubu. Njene riječi i bol ne diraju publiku koja večer provodi u veselom izlasku. 
Ona druga, prava publika koja je željela pjevati skupa s Vannom i s nestrpljenjem očekivala veliki koncert u zagrebačkoj Areni najavljen za 5. februar, još će morati malo pričekati. Zbog epidemiološke situacije koncert je dobio novi termin, 7. maja. Do tada će "Želja" samo još više rasti.
( Croatia Records)
Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 509 puta

Medij

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 2156 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa