Predizborni skup Narodne stranke Radom za boljitak

Sinoć je u Bosanskoj Krupi, na Trgu Alije Izetbegovića održan predizborni skup Narodne stranke radom za boljitak na kojem su predstavljeni kandidati za Skupštinu USK za Opće izbore 2014 kao i program sa kojim ova stranka izlazi na izbore,a  to je „Program za 10“.

Narodna stranka Radom za boljitak okuplja veliki broj mladih ljudi u čemu ova stranka i vidi prednost. Jedna od deset ključnih mjera programa ove stranke   je ukidanje kantona te usmjeravanje ka jačanju lokalne samouprave. Osim toga na spisku su i mjere poput  ukidanja doprinosa na plate u proizvodnom sektoru, maksimalno korištenje domaćih potencijala za proizvodnju energije , osiguranje proizvodnje dovoljne količine hrane za potrebe vlastitog stanovništva,a korupciju smanjiti uvodjenjem E-uprave.

Odgovarajući na pitanje šta ova stranka može ponuditi gradjanima BiH u odnosu na druge političke subjekte predsjednik KO NSRZB  Besim Šarić kaže :

Narodna stranka radom za boljitak je jedna od najozbiljnijih političkih stranaka, koja konkretno može  ponuditi malom čovjeku, poštenom čovjeku, bolje sutra, da bolje živi on, njegova porodica i njegova pokoljenja. Narodna stranka radom za boljitak je bosanskohercegovačka, proevropska stranka koja nas može odvesti u Evropu da svi zajedno dobro živimo“.

Gdin.Šarić nadalje ističe da ova stranka ima časne i poštene ljude na svojim listamakoji kako je rekao mogu opravdati svoju ponudu na tržištu političke prljavštine i koji će malom čovjeku pomoći da vidi bolje sutra. 

 Okupljenim gradjanima obratio se i predsjednik  NSRZB BiH Mladen Ivanković Lijanović. Na nedavne dogadjaje  vezane za  hapšenja  visokopozicioniranih članova ove stranke i uticaj na tok kampanje kao i očekivanja stranke nakon svega  predsjednik NSRZB kaže kako stranka nije zaplašena i doddaje :

Mi se ne bojimo crnih čarapa, mi se ne bojimo dugih cijevi.Imamo svoju glavu, imamo svoj program, imamo gradjane  koji će to podržati.Ja se evo večeras zahvaljujem svim gradjanima i Krupe i Krajine  koji su došli ovdje izdvojili svoje vrijeme  i to upravo govori koliko je kampanja NSRZB originalna i koliko je naš program pobjednički“.

Iz „Programa za 10“  gdin. Lijanović izdvaja :

-          Rješavanje ustavnog uredjenja BiH,jedan od glavnih temelja jeste ukidanje kantona

A osim što su gradjani imali priliku čuti  kako Narodna stranka radom za boljitak  vidi izlaz iz stanja u kojem se nalazi BiH i sa kojim ljudima  za nastavak večeri pobrinula se grupa Crvena jabuka.

Ocijeni
(0 glasova)

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 578 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa